Azt írja a The Sun című lap, hogy Rihanna januárban összejött A$AP Rockyval, aki egy rapper. Mind a ketten 32 évesek, és a kapcsolatuk igen régre nyúlik vissza, azokra az időkre, amikor Rihanna még énekesnő volt és nem fehérneműárus. 2013-ban rebesgették először, hogy a popsztár és a rapper között mintha lenne valami, de aztán mind a ketten más kapcsolatokban voltak, Rihanna három évig, idén januárig egy Hassan Jameel nevű milliárdossal járt.

De a barbadosi származású híresség az év eleji szakítás után rögtön újra felmelegítette a kapcsolatát A$AP Rockyval, igaz, az egyelőre nem világos, hogy milyen hőfokúra. A The Sun forrásai úgy tudják, hogy bár hónapok óta kavarnak, sőt, már decemberben is együtt voltak a Fashion Awards nevű eseményen, egyelőre nincs komoly párkapcsolat kettejük között. A$AP Rocky korábbi partnerei között tartják számon többek között Kendall Jennert, Iggy Azaleát, Chanel Imant és Rita Orát.

Rihannáról és A$AP Rockyról a fenti borítókép 2019. december 2-án, az említett Fashion Awardson készült, az alábbi az egyik első közös sajtófotójuk, együtt vettek részt a 2012-es MTV Video Music Awards díjkiosztón.