tk3s mega195770 047

Felicity Huffman megkapta a börtön utáni első szerepét

2020.12.02. 16:01

2019 tavaszán pattant ki Amerikában az egyetemifelvételi-botrány, amiben több gazdag szülő csalással és vesztegetéssel intézett helyet a gyerekének neves, drága elitegyetemeken. A leghíresebb ilyen szülő Felicity Huffman volt, aki Lynette Scavót alakította a Született feleségek című sorozatban. Az 57 éves, Oscar-jelölt, a fenti képen látható színésznőt pénzbüntetésre és 14 nap börtönre ítélték, az utóbbiból végül 11 napot kellett letöltenie.

Ugyan hamar szabadult, de egy ilyen botrány hatásai alól nehezebb kikerülni a szórakoztatóiparban, hiszen ha mindenki az anyagi helyzetével az okosabb, de szegényebb fiatalok kárára visszaélő nőt látja Huffmanban, nem lehet az ő szereplésével készült alkotásnak nagy népszerűséget jövendölni. Az ABC nevű csatorna azonban úgy döntött, elég idő telt már el Huffman mindent elismerő nyilatkozata, bocsánatkérése és büntetése óta, és a színésznőt egy új szerepre kérték fel egy friss közleményük szerint.

Huffman első színészi munkája a képernyőn a börtön óta egy vígjátéksorozat főszerepe lesz. A műsornak címe egyelőre nincs, de a sztori a baseball körül forog majd, és Huffman fiát bizonyos Zach Gottsagen alakítja majd. A sorozatból egyelőre csak az első rész fog biztosan elkészülni, amint az általánosan bevett gyakorlat. Ennek az úgynevezett pilot epizódnak az alapján dönti majd el a csatorna, hogy rendel-e műsorból egy egész évadot.

A legfrissebb képek Huffmanról tegnapiak, kutyasétáltatás közben készültek, a híresség szintén színész férjével, William H. Macyvel látható alább.