George Clooney éppen az új filmjét, a Midnight Sky-t népszerűsíti, emiatt ad interjúkat. Az egyik alkalommal hosszabban beszélt a szerelemről, amely a feleségéhez fűzi.

 Nem kérdés, hogy minden megváltozott, amióta Amal belépett az életembe. Nem kérdés. Minden, amit tett, és minden, ami róla szólt, máris végtelenül fontosabb volt, mint bármi, ami rólam szól. 

Mint mondta, eredetileg nem tervezett eljegyzést, de aztán hirtelen ötlettől vezérelve mégis térdre ereszkedett - és húsz percig ott maradt, arra várva, hogy Amal Alamuddin igent mondjon. „Végül az mondtam neki, »figyelj, most már be fog állni a derekam«.” A sztori jól hangzik, de érdemes megjegyezni, hogy Clooney egyébként hajlamos az interjúit fiktív elemekkel kicsit színesíteni - amikor arról kérdezték körülbelül egy évtizeddel ezelőtt, hogy milyen plasztikai beavatkozásokon van túl, vagy mit tervez, bejelentette, hogy neki csak herevasalásra van szüksége, de az egyszerűen pöpec. Utóbb bevallotta, hogy viccelt, de addigra már divatba jött.

Na de vissza a jelenbe: a pár eredetileg gyereket sem tervezett, aztán egyszercsak mégis. Elmentek orvoshoz, aki először gratulált a fiukhoz, aztán megjegyezte, hogy van ott még valaki. A két illető, Ella és Alexander már három éves elmúltak. 

Régen volt olyan utoljára, hogy napi tizenöt adagot mossak, és a padlót töröljem fel [...]. Úgy érzem magam, mint az édesanyám 1964-ben, amikor két gyereke volt, és semmi segítsége.

Más szempontból is igyekszik önellátó lenni: elmondása szerint 25 éve magának vágja a haját, néhány éve egy Flowbee nevű eszközzel. Ez egy porszívóra csatlakoztatható hajnyírógép, amellyel nagyon elégedett.

(Via E!Online, Sun)