Pont a napokban nosztalgiázott egy olvasónk Facebook-kommentben, hogy milyen jó volt régen, amikor még voltak karácsonyi ajándéktippek a Velveten. Hát nagyon remélem, hogy ő megtalálja most ezt a posztot, mert egy csodás ajándéktipp jött szembe a Daily Mailen: Drake, a rapper olyan gyertyákat árul, amelyek olyan illatot árasztanak, mint ő maga. Máshogy fogalmazva: lehet kapni Drake-illatú gyertyákat. Nekem nincs különösebben intenzív kapcsolatom a mostani tizenéves generációval, de simán elhiszem róluk, hogy Drake-nek igaza lesz és örülnének egy ilyennek, és hát ha jobban belegondolok, végülis én magam is szívesebben szagolom Drake-et, mint hallgatom.

Mindenesetre a siker egyértelmű, mert Revolve.com nevű oldalon már elkapkodták az összes Drake-illatú gyertyát, de a site azzal kecsegtet, hogy lesz majd belőle megint. Egy idézet a termékleírásból:

A selymes pézsmaillat befelé tekint, mint a te saját gyönyörű valódnak egy értelmezésében, de közben kifelé is, mint ahogy szeretnéd, hogy a többiek lássák a te merész és brilliáns személyiséged. Pézsma, borostyán, kasmír, szarvasbőr és bársony jegyeit tartalmazza. Tényleg olyan illata van, mint Drake-nek – ez a személyes parfüm, amit visel.

A gyertya ára 80 dollár, ami kb. 23 700 Ft-nak felel meg. Ez soknak tűnhet, de benne van egy bónusz filctoll ára is, amivel az ember kedvére egyéniesítheti magának a gyertyát tartalmazó tégely oldalát egy szabadon választott rajzzal vagy felirattal! A terméknek már rajongói is vannak, az Instagramon például őt találtam.