Összeültek a Kardashian lányok, Kim, Khloé és Kourtney Kardashian, valamint Kylie és Kendall Jenner, becsatlakozott hozzájuk a klán feje, Kris Jenner is, hogy megvillantsák messze földön híres humorérzéküket, és elkezdtek telefonálgatni. Azt a frenetikus poént találták ki, hogy videóhívást indítanak, és nem mondanak semmit, csak faarccal ülnek ott, mintha valami véresen komoly dolog történt volna, várva a hívott fél reakcióját. Persze nem csak úgy random átlagembereket hívtak fel (mondjuk lehet, hogy az még viccesebb lett volna), hanem más hírességeket, és figyelték a reakcióikat. Íme az eredmény Khloé Kardashian Instagramjáról.

A hívás már csak azért is különleges, mert az utóbbi években nem olyan gyakori, hogy így összegyűlik a család, legalábbis nyilvánosan nem. Utoljára 2016-ban volt, hogy ők hatan így együtt megjelentek egy eseményen, ekkor készült róluk a fenti fotó, ekkor Caitlyn Jenner és North West is velük volt. Szóval most már csak ezért is meglepő lehet ezeket a nőket együtt látni, és a meghökkentett áldozatok között van Justin Bieber is, aki ezek szerint Kardashianéknál J. Bizzle néven van elmentve a telefonban. Ő ezt mondta:

Helló, srácok. Ez ööö... Mi történik?

Felesége, akinek leánykori neve Hailey Baldwin, elsőre teljesen lefagy a látványtól, aztán hüledezve csak egy hallót mond. Addison Rae kétségbeesetten összevonja a szemöldökét, hogy mit akarhat tőle a teljes Kardashian-klán, Luka Sabbatnak meg látványosan kikerekedik a szeme, és szintén szóhoz se jut. A videó rajtuk kívül többek között Dave Chapelle és Travis Scott reakcióját is mutatja, Kardashianék azonban nem állnak meg itt, érkezik majd a második rész.