Clipboard31

Csősz Boglárka soha nem feküdne le senkivel az első randin

2020.12.04. 14:58 Módosítva: 2020.12.04. 15:04

Csősz Boglárka Tóth Kornélia vloggernél járt, szúrta ki a 24.hu, ahol a luxusfeleség a párkapcsolatokról filozofált. Az első hozzá intézett kérdés mindjárt az volt, hogy  lehet-e szexszel milliárdos férjet szerezni, amire Csősz azt válaszolta, nem, egy komoly férfi szerinte nem erre vágyik elsősorban, és nem is ezt keresi a nőkben. 

Ha valaki komoly kapcsolatra vágyik, a külsőségeket egy picit vissza kell fogni, egy picit a naivát kell játszani, mintha nem láttuk volna az életet, nem ismernénk a dolgokat a világban. 

Vagyis a férfi érezze azt, hogy a nő egy ékszerdoboz, amit szép lassan kell kinyitni. 

Ne legyen az, hogy az első randevún már lefekszünk vele. Semmiképpen sem. 

Csősz szerint ha egy nő kimutatja, hogy tud magáról gondoskodni, a férfi prédájává válnak, ezért a nőknek kell visszafogniuk magukat, a munkájukról, keresetükről sem kell beszélniük. Hadd okozzanak csak fejtörést, kihívást a férfinak! 

Csősz még egy figyelemre méltó párkapcsolati tanácsát megosztotta, mely szerint egy nő sose kezdeményezzen. Ő például még sosem hívta fel a férjét, akivel már 10 éve vannak együtt.

Nekem szabály volt mindig, hogy én soha nem hívtam fel a férfit és azóta sem hívom fel soha a férjemet. Hívjon fel ő. Aggódjon, kérdezzen, foglalkozzon velem, küldjön üzeneteket, fényképeket. Nagyon fontos, hogy megtartsuk mindig azt a női-férfi egyensúlyt, azokat az energiákat. Ne vegyük át a férfi szerepét, ne mi legyünk a kezdeményezők, hanem ők. Ő legyen a gondoskodó