Aubrey Plaza egy 36 éves, amerikai színésznő, aki a Park & Recreation című sorozattal lett híres, de most Black Bear című új filmje kapcsán szerepelt Stephen Colbert talkshow-jában. A műsorban a színésznő nemrég megjelent, Kristen Stewarttal közös filmjéről is van szó, aminek a címe Happiest Season, és amit Pittsburghben forgattak tavaly tél végén, közvetlenül a covid-járvány kitörése előtt. Aubrey Plaza azt mondja, hogy február végén a stáb több tagja is beteg lett, ő maga pont nem, de Kristen Stewart például igen. Akkoriban nem vették még komolyan a koronavírust, de visszagondolva Plaza azt mondja, hogy szerinte az volt, ami azt jelenti, hogy február végén Kristen Stewart az elsők között eshetett át a betegségen.

Érdemes azonban a fenti nyilatkozatot kicsit kontextusba helyezni azoknak, akik velem ellentétben nem szoktak órákat tölteni azzal, hogy Aubrey Plaza-videókat nézegetnek a YouTube-on. A színésznőnek van ugyanis egy igen sajátos stílusa és humorérzéke: faarccal, őzikeszemekkel mondja a kamerába a legbizarrabb őrültségeket, alkalmanként műveszekedést rendez egy kollégájával a vörösszőnyegen és hasonlók. A Daily Mailben például fel sem merül a kétely a fenti nyilatkozatnak a kapcsán, de azért jobb tudni, hogy nem kell mindig mindent 100%-ig készpénznek venni, amit Aubrey Plaza nyilatkozik. Valószínűleg tényleg igaz a fenti nyilatkozat, de Aubrey Plazánál sosem lehet tudni, hogy éppen nem viccel-e. Alább megtekinthető egy csodás gyűjtemény olyan alkalmakból, amikor például nyilván viccelt. (Vagy mégsem?)

A Happiest Season egyébként a Hulu streamingcsatorna eddigi legsikeresebb filmje a hírek szerint, a leszbikus románcról szóló karácsonyi filmnek alább látható a trélerje.