Hétfői hírösszefoglalónkban először Pásztor Annáról olvashat, aki a Blikknek mondta el, hogy szakított a párjával, akitől két gyereke (a hét éves Benjamin és a négy éves Zoé) született. Az énekesnő szűk három évtizedig volt együtt szerelmével. 

Volt majdnem harminc csodálatos évünk, amit nem szeretnénk megtagadni. Szomorú, amikor két ember ennyi idő után szakít.

Hozzátette, gyerekeiket ezután is együtt nevelik, közös programokat is szerveznek majd. Pásztor szerint ketten felelősek a kapcsolatukért, az is kettejükön múlott,hogy végül szakítottak. 

Ernyey Béla Céltábla c. könyvében arról ír, hogy fiatal, vígszínházi színészkorában egy színészdíva zaklatta őt, a történteket a Blikknek fejtette ki bővebben.

Többször és huzamosabb ideig próbálkozott az illető hölgy, nem vette vagy nem akarta észrevenni, hogy nem vagyok vevő erre

– mondta Ernyey. Amikor a színész az egyik darabban az őt zaklató színésznővel egy szerelmespárt alakított, a csókjelenetnél a díva nemcsak imitálta a csókot, amit Ernyey iszonyú kellemetlennek talált. A nő nevét nem árulta el.

Ennyit a lapszemléről, most jöjjön, mit találtunk Instagramon. Kulcsár Edina nadrágja a képen látható autótól lett piszkos, ő pedig úgy érezte, muszáj megosztania követőivel is, mennyire várja, hogy leaszfaltozzák az utcájukat végre.

Ahogy arról beszámoltunk a hétvégén, a Dancing With The Stars fináléjában Ördög Nóra is táncra perdült, ami határtalanul lenyűgözte Nánási Pált. 

Hányszor fog még lenyűgözni? Egy életben hányszor fogom tátott szájjal figyelni, amint beszél, pózol, vacsorát főz, színpadra lép, kitalál valamit, megírja, játszik a gyerekkel, stb, stb.

A modellkedő Hunyadi Donatella pedig ismét egy fotózáson volt, ahol hercegnőnek érezte magát, derült ki Insta-bejegyzéséből. 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Pásztor Annáék szakítottak, Hunyadi Donatella hercegnőnek érzi magát

Hírösszefoglalónkban olvashat arról is, Nánási Pált mennyire elkápráztatta Ördög Nóra tánca, és arról is, hogy Ernyey Bélát fiatal színészként egy díva zaklatta.

115 · Dec 14, 2020 09:24am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments