A Dancing With The Stars szombati fináléjában képzeletbeli bronzérmet nyert Pásztor Anna a Blikknek mesélt arról, mit gondol a helyezéséről. Az énekesnő tudta, hogy nem nyerhet, mivel egy nemzetközi sztárt, Gabriel Spanic-ot kellett volna maga mögé utasítania. 

A döntőben én már nem Gabriela Spaniccal versenyeztem, hanem a Paula és Paulina sztárjával. Esélyünk sem volt nyerni egy többmilliós rajongótáborral rendelkező világsztárral szemben. A finálé már nem a tánctudásról szólt, hanem a népszerűségről.

Pásztor sajnálja, hogy harmadikok lettek, szívesen összemérte volna magát Gelencsér Tímeával, de amiatt nem bosszankodik, hogy nem ő és a táncpartnere nyerte meg a versenyt. 

Bár a DWTS utolsó adásában a zsűrik már nem pontoztak, nem volt ráhatásuk a végeredmény alakulására, a műsor előtt csináltak egy titkos szavazást, hogy szerintük ki a legjobb táncos a versenyzők közül. A délután 5 órakor lezárt borítékot, melyben a zsűri szemében nyertes versenyző neve volt, a finálé után Schiffer Miklós adta oda Pásztor Annának. 

Amikor véget ért a műsor, Schiffer Miklós odaadta nekem ajándékba ezt a lezárt borítékot, amiben – legnagyobb örömünkre – a zsűri összes tagja ránk adta le a szavazatát, így gyakorlatilag a szakmai elismerést mi vihettük el, ami fantasztikus érzés.