Gáspár Laci a Reggeli vendége volt, ahol nemcsak új(ramelegített) karácsonyi számáról és ünnepi emlékeiről beszélt, hanem arról is, hogy mennyire érzékeny kisgyerek volt, aki gyakran elpityeredett és pityeredik még most is. Most, hogy a karácsonyi dala miatt visszaemlékezett a gyerekkora ünneplésére, ismét elérzékenyült. 

Először én ezt szégyelltem. Gyerekkoromban is. Sőt, amikor otthon néztem  anyámékkal egy filmet, akkor én szégyelltem azt, hogy könnyezem. Még most is van, hogy elmegyek moziba, és vége van a filmnek, és nem állok fel, hogy ne lássák, hogy én ott könnyezek.

Szerencsére most már nem zavarja, ha néha elérzékenyül, olyankor nem is próbálja meg visszatartani a könnyeit. Az idei karácsonya azért is lesz különleges Gáspárnak, mert több mint másfél évtized után most először ünnepel otthon, munkamentesen karácsonykor, szilveszterkor. A Reggeliben beszélt lánya 18. születésnapjáról is, akiről egy fotót is láthat 3:59 mp-nél.

Itt pedig a már emlegetett új dal hallható.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Gáspár Laci gyakran elsírja magát a moziban, de nem szeretné, ha könnyezni látnák

Kiskorában is gyakran érzékenyült el a családi filmezések alkalmával. Akkor még zavarta, hogy ennyire érzékeny, mostanra már megbarátkozott ezzel.

4 · Dec 15, 2020 02:55pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments