Mai hírösszefoglalónkat Gáspár Zsolt rosszullétével kezdjük, aki kórházba került, írja a Bors. Gáspár azt hitte koronavírusus lett, ám végül kiderült, hogy a vércukorszintje volt rendkívül magas, ezért azonnal változtatni kell az életmódján. 

Gyógyszereket kell szednem, és ha sikerül leadnom pár kilót és megtartanom a diétát, az orvosok szerint még visszafordíthatom a folyamatot, ami a betegség kialakulását illeti.

Áttérve vidámabb témákra, Palácsik Lilla a Storyban mutatta meg kisfiát, a mosolygós, nyugodt Noaht, aki az egész családot levette a lábáról.

És ha már kisgyerekről van szó, szintén a Storynak büszkélkedett unokáival Kökény Attila, aki nagyon élvezi a nagyapaságot. 

Azt a fajta boldogságot érzem most, mint amit édesapám arcán láttam, amikor megszülettek a gyerekeim.

Kökény Attila le sem tagadhatná, mennyire élvezi a nagypapaszerepet és az ezzel járó feladatokat. „Azt a fajta...

Közzétette: Story – 2020. december 16., szerda

Végezetül Tóth Andiról értekezünk a hírösszefoglalónkban, aki a Borsnak nyilatkozott arról, hogy nem foglalkozik az őt pocskondiázó kommentek, legutóbbi fotózásáról, ahol például szexi bőrruhában pózolt, többnyire pozitív visszajelzéseket kapott. A kissé erotikusra sikerült képekről Tóth azt mondja, hogy szerinte ízlésesek, amúgy meg sosem vállalna meztelenkedést. 

... egyébként sem vállalnék olyan munkát, ahol meztelenkedni kell. Legfeljebb fehérneműset, bikiniset, de semmi pénzért nem vetkőznék le teljesen, mert az már nem én vagyok.

Tóth elmondta, hogy már előfordult, hogy egy férfi több millió forintot ajánlott fel neki a testéért, és futártól is kapott már tisztességtelen ajánlatot. Tóth szerint a férfiak félreértik, nem nekik, hanem saját magának akar tetszeni. Az énekesnő egyébként önkritikus: a lábát vaskosnak tartja, és a karja is hamar megereszkedik, ha nem figyel oda. Ha teheti, naponta sportol.