A Daily Mail közzétett egy marék fotót és egy videót is arról, hogy a napokban Shia LaBeouf és Margaret Qualley mennyire intenzíven örültek egymás látásának a Los Angeles-i nemzetközi repülőtéren. A két színész a férfi autója mellett, illetve abba beszállva is önfeledten csókolózott - egyébként a nő érkezett meg valahonnan.

A színészek idén Rainey Qualley klipjén dolgoztak együtt, amelyben szerelmespárt alakítottak, így több érzéki jelenetük is volt. Csak akkor indítsák el az alábbi videót, ha például a meztelenkedés látványa nem zavarja önöket. (LaBeouf és korábbi partnere, Mia Goth ugyancsak egy forgatáson jöttek össze.)

Love Me Like You Hate Me (2020) from LaBeouf, Rönkkö & Turner on Vimeo.

Kettejük kapcsolatáról eddig nem lehetett hallani - igaz, nem is különösebben szerencsés ebben az időszakban pedzegetni a dolgot olyan szempontból, hogy FKA twigs nemrég perelte be LaBeouföt bántalmazásért, amelyet 2019-es párkapcsolatuk alatt követett el ellene. Ügyét az énekesnő Sia is támogatta, közölve, hogy a színész patológiás hazudozó, LaBeouf pedig többek közt azzal reagált, hogy az alkoholizmusa és a poszttraumás stressz-szindrómája miatt tette, amit tett. (Már korábban is megvádolták kisebb-nagyobb erőszakos cselekményekkel.)

„Tartozom ezeknek a nőknek a lehetőséggel, hogy nyilvános állításokat tegyenek, és elfogadjam a felelősségemet mindazért, amit tettem. Gyógyulófélben lévő személyként szinte minden nap szembesülnöm kell valamivel, ami emlékeztet arra, mint mondtam és tettem, amikor ittam. Mindig könnyű volt számomra beismerni a felelősségemet, ha a tettem rossz színben tüntettek fel, de sokkal nehezebb elfogadni a tudatot, hogy súlyos fájdalmat okozhattam másoknak. Nem tudom meg nem történtté tenni a dolgokat. Csak elfogadni, és dolgozni azon, hogy a jövőben jobb legyek. Olyan személyként írom ezt, aki egy tizenkét lépéses program tagjaként józan, és terápiában részesül számos vétke miatt. Még nem gyógyultam meg a PTSD-ből és az alkoholizmusomból, de elköteleztem magam amellett, hogy mindent megtegyek, ami ahhoz szükséges, és örökké sajnálni fogom, hogy fájdalmat okoztam másoknak.”

FKA twigs többek közt a következőket állítja LeBeoufről:

  • fizikailag rendszeresen bántalmazta, érzelmi terrorban tartotta, és az élete minden területét szoros befolyás alatt akarta tartani.
  •  Mindez olyan incidensekben is megmutatkozott, mint amikor 2019-ben együtt autóztak, és a férfi szándékosan gyorshajtott, kikapcsolva a biztonsági övét, és azt követelve: a nő valljon neki szerelmet, különben szándékosan balesetet fog okozni. Egy benzinkútnál álltak meg, ahol LaBeouf a kocsinak lökte és ordibált vele.
  • Volt, hogy arra ébredt, hogy a férfi fojtogatja. Meztelenül kellett aludnia, és félt éjjel kimenni a vécére, mert az ágy mellett volt egy fegyver, és attól tartott, hogy a partnere betörőnek nézi visszafelé jöet, ée lelövi.
  • LaBeouf azzal készült egy filmszerepre, hogy körbe-körbe autózott Los Angelesben, és kóbor kutyákra lövöldözött.
  • Kapcsolatuk kezdetén a férfi látványosan fejezte ki szerelmét, de fokozatosan egyre több szabályt vezetett be, amelyen a nő mindennapjait szabályozták. Egy idő után már a menedzsere sem tudta elérni, mert LaBeouf elhitette vele, hogy nem bízhat meg benne.
  • Eltitkolta a nő elől, hogy nemi betegségben szenved, és szándékosan megfertőzte.

Annyira magam alatt voltam miatta, hogy lehetetlennek tűnt a gondolat, hogy elhagyjam, és összeszedjem magam. Amin Shia mellett keresztülmentem, annál semmi sem volt még nehezebb, egész életemben.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Shia LaBeouf és Margaret Qualley majd' felfalták egymást a reptéren

A két színész egy forgatáson jöhetett össze. Qualley érzelmeit a jelek szerint nem rengették meg a férfi ellen felhozott bántalmazási vádak.

11 · Dec 21, 2020 07:42am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments