Hamarosan indul a TV2-n az Exatlon Hungary 3. évada, amiben szokás szerint amatőr és profi sportolók mérik össze erejüket és ügyességüket. Az utóbbi csoportban küzdő Szabó Franciska, U23-as cselgáncs Európa-bajnokról a Blikk kiderítette, hogy korábban fél évet élt Floridában, és ez idő alatt több fétisvideóban szerepelt, hogy pénzt keressen vele.

A felvételeken Szabó férfiakat ver ostorral, tangát viselve ül egy másik ember arcára, vagy éppen nőkkel, férfiakkal birkózik. Szabó szerint bár az ilyen videók Magyarországon furcsának tűnnek, Amerikában régre visszanyúló hagyományuk van. 

Ezekben a videókban én az erőt és a dominanciát testesítettem meg. Főleg férfiakkal birkóztam, a szerepekhez illő öltözetben. Így játszottuk el a mi színházi előadásunkat, amely során a valós fizikai erőmmel kellett legyőzni az ellenfeleket. 

A sportoló arról is nyilatkozott, miért vállalt szerepet ilyen filmekben: miután édesapja 2016-ban agyvérzést kapott, Szabó, akinek négy kisebb testvére volt, kötelességének érezte, hogy megoldja a helyzetet, ezért a sportversenyekre való felkészülés helyett inkább fétisvideókban szerepelt, hogy anyagilag gondoskodni tudjon családjáról. Szabót korábban is megkeresték a fétisfilmesek, de először visszautasította, mert az olimpiára készült. 

A fenti egy friss, az alábbi egy jóval korábbi videó szabóról – nyugodtan kattintson, egyiken sem folytat a címben jelzett tevékenységet.