December elején egy vicces videót töltött fel magáról Jennifer Garner Insta-oldalára, hogy megünnepelje, már több mint 10 millióan követik őt Instán. Garner bejegyzésének felső felében az Alias egyik jelenete látható (a 2001-től 2006-ig futó sorozatban főszereplő volt a színésznő), amin éppen egy medencéből jön ki, kétrészes fürdőruhában, míg a bejegyzés alsó felében Garner egy egyrészes fekete úszóruhában, mindenféle szexizés nélkül parodizálja saját magát. Garner a bejegyzéshez tartozó szövegben azt is írja, hogy ez az a videó, amiről azt ígérte mendzserének, hogy sosem fogja kitenni. 

Garner az Entertainment Weekly-nek elmondta, miért tiltották meg neki a bejegyzés kiposztolását, ahogy arról is beszámolt, miért nem foglalkozott az utasítással. A sztár menedzsere szerint Garner sokkal szexibben is tud kinézni egy úszóruhában annál, mint ahogy az a feltöltött videóban látható. 

Ne tedd ki azt a videót, szólított fel, amivel lényegében azt mondta, ha mégis megosztom, akkor utána nem találok majd munkát. 

Garner ettől függetlenül kitette Insta-oldalára az antiszexi úszódresszes kontentet, mivel szerinte az nagyon vicces, egyébként pedig

sosem fogok már úgy kinézni egy fürdőruhában (mint ahogy az Alias forgatásának idején). 

A bejegyzést már több mint 4 millióan látták, többek között Eva Longoria és Rita Wilson is like-olta.