GettyImages-1204976173

Nicolas Cage hatalmasakat káromkodik a trágárkodásról szóló új sorozat trélerjében

2020.12.23. 10:08

Nicolas Cage filmográfiája (és magánélete) már így is rengeteg kuriózumot tartalmaz, és az 56 éves színész most megint talált egy elég meghökkentő projektet. A Netflix dokumentumfilm-sorozatot készített a káromkodásról, és Cage ennek a narrátora lett. A frissen megjelent trélert például egy teli torokból a világba üvöltött fuuuuuuuuuuuuckkal kezdi, szóval ha ön szeretné Nicolas Cage-et (és még egy pár nála kevésbé ismert hírességet) trágárkodni hallani, kattintson máris a play gombra!

A dokumentumfilm-sorozatot január 5-től lehet majd megtekinteni a Netflixen, és olyan kísérletek is lesznek benne, hogy vajon igaz-e, hogy az ember kevésbé tűri a szenvedést, ha közben nem káromkodhat. A trélerben egy olyan kísérletet végeznek el, hogy hírességeknek jeges vízbe kell mártaniuk a kezüket, és valóban: ha közben szabadjára anyázhatnak, hogy milyen hideg a víz, tovább bent tudják tartani a kezüket a jégkockák között.

Szóval ha önben 2020-ban összegyűlt egy adag feszültség, adja ki magából egy olyan nagy csatakiáltással, mint ahogy azt Nicolas Cage teszi a fenti trélerben, aztán karácsonyozzon békésen!