Iggy Azalea karácsonyi kiakadása: a rapper azt állította, terhessége alatt exe folyamatosan csalta

2020.12.27. 11:38 Módosítva: 2020.12.27. 12:28

Nem telt felhőtlen boldogsággal Iggy Azalea karácsonya. A rapper karácsony másnapján először néhány aranyos fotót osztott meg nemrég született fiáról, akinek világra jöttéről egy Insta-sztoriban számolt be, nyár elején. 

 A több mint féléves Onyx nemcsak édesanyjával, hanem egy mikulással is pózolt. 

A fotók megosztása után Azalea Instáról Twitterre váltott, ahol más hangnemre kapcsolt, és keményen beszólt gyermeke apjának, a szintén rapper Playboi Cartinak, akivel október végén szakított

Annyira rossz, hogy nemrég jelent meg az albumod, de még arra sem vagy képes, hogy karácsonykor a fiaddal legyél. 

(Azalea Playboi Carti Whole Lotta Red című, december 24-én megjelent, második albumára utalt.)

Ezután Azalea azt tweetelte, hogy bár Playboi Carti nincs a családjával, legalább az a barátnője megvan még neki, akivel egész terhessége alatt megcsalta.

Képzelem, hogy bár nem repültél a családodhoz karácsonykor, a barátnőd, akivel a terhességem egész ideje alatt megcsaltál, és aki a lemezavató bulidon is ott volt, még megvan. Milyen érdekes, hogy hozzám és a fiadhoz már nem jössz karácsonykor. Szemét.

Annak ellenére, hogy elvileg már hónapokkal ezelőtt szétmentek, a rappernő a következő Twitter-bejegyzését azt állította, a férfi előző éjszaka nála volt, és azt állította, még mindig szereti. 

Szóval nem arról van szó, hogy meg lennék keseredve, hanem inkább arról, hogy nem hunyok szemet afelett a szarságok felett, amik a fiam kárára történnek. 

Bár Azalea nem nevezte meg a posztjában, szerinte kivel csalta meg az exe, egy Brandi Marion nevű influenszer úgy gondolta, róla lehet szó, ezért Insta-sztoriban megvédte magát, szemlézte az E! News.

Nem szoktam családokat szétverni, sosem ismerkedtem olyannal, akinek párkapcsolata van. SOHA. Ha ismersz, tudod, hogy ez egyáltalán nem jellemző rám. 

Marion hozzátette, hogy májusban ismerkedett meg Playboi Cartival, aki akkor azt mondta neki, hogy van egy fia, de a gyermeke anyjával már nincsenek együtt. 

... szóval kétségtelen, hogy valaki mással kavart a terhességed alatt

- zárta mondandóját az Insta-influenszer.