Túlvagyunk az idei karácsonyon is, de egy instahíradó erejéig még nem búcsúzunk el az ünneptől. Bruce Willis felesége, Emma Hemig Willis fotóját osztotta meg, amin a színész felesége és két gyermekük (a hatéves Evelyn és a nyolcéves Mabel) ugyanolyan pizsamában pózol. A képaláírásból az is kiderül, hogy a kamerát egy létrafokra támasztották, hogy elkészülhessen a tökéletes karácsonyi fotó. 

Ahogy azt tudhatja, Willis korábban Demi Moore férje volt, akivel a válásuk óta is jó viszonyt ápol. Olyannyira, hogy még karácsonykor is találkoztak, az együtt töltött időről Moore Insta-oldalán találnak bizonyítékot. 

És ha már az összeillő pizsamákról írtunk az imént, úgy gondoljuk, Jessica Simpson és lánya ruháját is látnia kell.

 Simpson nem fogta vissza magát a karácsonyi fotók posztolása terén, azt is megmutatta, hogyan ügyeskedett családjával a konyhában. 

Karácsonyi pizsamatrend tekintetében a Beckham család volt a legvisszafogottabb, akik nem mintás, hanem egyszínű fekete, elegáns pizsibe bújtak és fotózkodtak. 

Belle Throne Insta-oldala sem maradt karácsonyi bejegyzés nélkül, igaz, ő Williséktől teljesen eltérő hangulatban ünnepelt: vastag szőrméje alatt csak egy bikinit viselt. Követőire nemcsak a nyelvét nyújtotta ki, még be is mutatott nekik.

Végezetül Catherine Zeta-Jones karácsonyi bejegyzését is megmutatjuk, amit bár most posztolt, valójában egy tavaly készült fotót osztott meg. 2019-ben a színésznő Bermudán töltötte az ünnepeket, ahol szégyentelenül megcsókolta a mikulást, aki idén nem mert Zeta-Jones közelébe menni, írta a sztár Insta-oldalán.