Az RTL Klubbon 1999 és 2016 között futó Heti Hetes néhány résztvevője Gulyás Márton Partizán című Youtube-csatornájára feltöltött videóban nosztalgiáztak a néhány éve megszűnt műsorról. Gulyás a több mint egyórás beszélgetésben azt is megkérdezte, hogy vált vagy éppen nem vált be a néhány részben feltűnt Fábry Sándor. Havas Henrik felidézte, hogy amikor a Miskolci Egyetem meghívta, hogy vitázzon Fábry Sándorral, annyira összevesztek, hogy Fábry azóta sem áll szóba Havassal, akire a humorista azt mondta, lenézi őt. 

Olvasatlan, műveletlen hülye. Ennyi. Az, hogy tehetséges, és jól adta elő magát... pont az jutott eszembe, amikor jöttünk, hogy majd most a Szájer-ügyet hogyan fogja interpretálni a következő Fábry Show-ban. Sehogy. Előre megmondom. Mert egy gyáva szar ezen kívül. 

(a videó 41. percétől látható az említett rész)

Gulyás ezután Gálvölgyi Jánoshoz fordult, tőle is megkérdezte, mit gondolt Fábry szerepléséről a Heti Hetesben. A kérdezett azt felelte, nem volt helye a csapatban, nagyon sokat beszélt, önzőnek nevezte Fábryt, akinek végül Hajós kelt a védelmére. 

Ha a Sanyi tudta volna, hogy egymondatosakat kell csinálni vagy rövidet, vagy azt tudni, hogy ő most egy családba érkezett vendégnek, ahol nem rögtön ő a főszereplő, én sem tudtam erről túl sokat az elején, simán belefért volna.  (...) Nagyon sokan azért nem működtek ebben, mert nem akarták tudomásul venni, hogy ennek van egy ritmusa.