John Legend (zenész) és Chrissy Teigen (modell/evésrajongó) a gyerekeik és egy baráti pár (meg még ki tudja, kik) társaságában üdülnek éppen, alighanem még mindig Saint-Barthélémyn. Onnan küldték ezt az újévi üdvözletet is.

De nem is erről az elegáns tartalomról volt szó a címben, hanem az alábbi videóról. Azt láthatják rajta, ahogy Teigen almáspite-csigát készít, a recept valószínűleg szerepelni fog a harmadik könyvében. A felvételt a férje készítette, de a modell nem volt elégedett az eredménnyel, hiszen azt írta mellé az Instagramon, hogy valaki állítsa már le a férjét erről a videózási stílusról.

Legend annyival válaszolt egy kommentben, hogy insta-cinematográfusnak tartja magát, de a valósághoz talán közelebb áll az a tény, hogy próbált ugyan a tésztára és a töltelékre koncentrálni, meg valamicske izgalmat beleerőltetni a rövidfilmbe, de igazából nehezére esett nem a felesége melleire fókuszálni.

Ami még feltűnhetett önöknek, hogy Teigen szinte mindegyik mostanában készült fotóján-videóján csillogó bizbaszokat visel az arcán, ezeket arckristálynak nevezi. Valahol írja is, hogy nagyon bejön neki ez a smink nélküli, de csicsabarát stílus – az sem elképzelhetetlen, hogy divatot teremt vele. 

Azért a viháncolások közepette is adódnak szomorúbb pillanatok, de ezeknek is teret enged: itt megmutatott egy virágot, amelyet a lányával az elveszített fiának hajtogattak. Az alábbi képhez pedig arról írt, büszke rá, milyen irányokba változott a teste és a lelke az elmúlt időszakban, de fogalma sincs, mitől tűnik még mindig terhesnek. Imádott terhes lenni, és nagyon elkeseríti, hogy többé nem lehet az – de nagyon hálás a két gyerekéért. 

Ezzel a frissebb fotósorozattal búcsúzunk most már tőle, mert ennél több érdekeset most nem csinált.