Zoë Kravitz válással indítja az új évet: a színésznő-modell sajtósa a People magazinnak megerősítette a hírt. Kravitz és ugyancsak színész férje 2016 őszén kezdtek el találkozgatni, 2018-ban derült ki, hogy eljegyezték egymást és 2019 júniusában házasodtak össze.

Az esküvőjük annyira nem volt nyilvános, hogy sajtóértesülések szerint az örömapa, Lenny Kravitz párizsi lakásában történt. Ezen a felvételen kívül, amit az első évfordulón osztott meg a színésznő, nemigen lehetett képet látni róla, csak az azt megelőző ebédről.

A Page Six azt írja, Kravitz nem sokkal azután, hogy kiderült a válás híre, az alábbi képet osztotta meg az Instagramján – mióta megírták a lapok, ez eltűnt az oldaláról.

A fotó amúgy egy vicc, a szemetet kivivő drag queen az univerzumot testesíti meg, a szemét pedig, amit kivisz, az „emberek és helyek, amelyek már nem szolgálják igazán a javamat”. Valószínűleg nem tetszett neki, milyen felhangokat kapott a vicc, azóta Kravitz inkább semmiségeket posztolgat, amelyek boldoggá teszik.