Adonisszá gyúrta magát Árpa Attila, konferálták fel a Reggeliben a színész/producert, aki szerint szó sincs adonisszá alakulásról vagy drámai fogyásról, csak formába hozta magát, miután a koronavírus első hullámában kissé elhanyagolta a mozgást, a pálinkát viszont nem. Amikor jöttek a felkérések az őszi forgatásokra, rájött, hogy össze kell szednie magát, ezért változtatott az életmódján. A másik motivációja Árpának az volt, hogy játszhasson az amerikaifoci őszi bajnokságán, ami végül a járvány miatt elmaradt.

Árpa szerint nem saját magának akar tetszeni, csakis szakmai hiúság van benne, amikor pedig jó formában van, kicsit exhibicionistává válik, ami régebben nem volt rá jellemző, de ez sem maga miatt, hanem üzleti okok miatt van.

Most is azért lettem az (exhibicionista), mert szponzoraim vannak és az influenszerek és a social média korában élünk, és amikor egy ruhamárka vagy egy motormárka, nem t'om kicsoda örülne annak, hogy megjelensz, akkor megmutatod magad.  Ezért tűnik ez, mintha ez új helyzet lenne, de nem az.

Fogyásáról (amit nem szeret fogyásnak nevezni), Árpa elárulta, hogy volt felesége, Tomán Szabina diétás termékei segítettek neki formába kerülni. 

A stáb az nagyon hülyén hangzik, nem stábom van, de van egy exfeleségem, az ő termékei és az ő vállalkozása elég sokat segít abban, hogy legyen mit ennem, hogy ne kelljen éhezni vagy csak zöldségeket enni. 

Bár hozzátette, aktuális étrendjéből egy időre kitiltotta a húst. Ezenkívül még van egy edzője és néhány haverja, akikkel együtt jár futni.