A szerdai washingtoni események kapcsán a Twitteren a legnépszerűbb, azaz trending témák közé került a Jamiroquai együttes, miután az összetűzés egyik résztvevője a '90-es években népszerűvé vált együttes frontemberére emlékeztette az egyik felhasználót. (Ez aztán Jay Kayhez is eljutott, lásd a cikk végén található frissítést!) Erről többet például az NME-nél lehet olvasni, ezzel a poszttal csak annyit szeretnénk megjegyezni, hogy a hír kapcsán kikerestük Jay Kay Instagramját, és roppant érdekesnek találtuk az ott megtekinthető felvételeket, amik közül a legfrissebb tavaly júliusi.

A Jamiroquai együttes énekese a fenti, 1996-os, azaz 25 éves képen Neneh Cherryvel látható, és Jay Kay ezen úgy néz ki, ahogyan a legtöbben emlékeznek rá. Ehhez képest most az alábbi posztokat publikálja önmagáról, és talán az egy jó mondat, hogy ezekből a fotókból-videókból az ember nem gondolná, hogy a kilencvenes évek közepétől vagy egy évtizedig az egyik legmenőbb és legsikeresebb kultegyüttes frontembere volt az alábbi férfi. Egész meglepő, hogy mennyire egy közepes karban lévő átlagembernek tűnik, nem pedig milliárdos rocksztárnak.

Jay Kay most december 30-án töltötte be az 51. életévét. Hát, amint azt rajongói a '90-es években valószínűleg remélték is, nem lett belőle olyan feszített arcú, szétműtött, agyonbotoxozott celeb, mint akiket pont most parodizál The Weeknd az új klipjében. Mindenesetre Jay Kay az alábbi videón elváltoztatja a hangját, és poénból műfogsort visel, ezért hasonlít még kevésbé 25 évvel ezelőtti önmagára.

A kalapokat még mindig szereti Jay Kay mindenesetre, az alábbi, 2020 májusi videón éppen egy madárfiókát etet. Amennyire meglepő lehet első blikkre, hogy mennyit és milyen normálisan öregedett ő a Jamiroquai fénykora óta, ugyanolyan elgondolkodtató a felismerés, hogy ezt leszámítva igazából viszont kifejezetten keveset változott. A kalapok mellett maradt a hosszú haj, a szakáll, az autómánia is, illetve az a hozzáállás, hogy nem hajlandó változtatni se a külsején (se semmi máson) a showbiznisz kedvéért. A legmeglepőbb az egészben talán pont ez: az átlagemberek igen, de a hírességek nem így szoktak idősödni.

Frissítés: Jay Kay a Twitteren reagált arra, hogy sokan emlegetni kezdték a QAnon Sámán miatt. Mint írja, tetszik neki a fejdísz, de ez nem az ő közege.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Ha már szóba került a Jamiroquai: így néz ki most Jay Kay, mi picit meglepődtünk

A Jamiroquai frontembere 51 éves, és ha úgy vesszük, semmit sem változott, csak normálisan öregedett, dehát a hírességek pont ezt nem szokták tenni.

13 · Jan 07, 2021 02:31pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments