Az ABBA énekesnői a hetvenes éveikben is nagyon jól néznek ki

2021.01.08. 15:23

A '70-es évek népszerű svéd együttese, az ABBA legutóbb 2018 tavaszán kapott nagyobb médiafigyelmet, annak köszönhetően, hogy bejelentették, új dalokon dolgoznak, kettőt (az I Still Have Faith In You-t és a Don't Shut Me Downt) meg is mutatták a rajongóiknak. A koronavírus nem kedvezett a nagy visszatérésnek, azonban ettől függetlenül is megakadt a szemünk az együttes két nőtagjának, Agnetha Fältskognak és Anni-Frid Lyngstadnak az Insta-oldalán, merthogy ilyenjük is van. Nemrég készült fotóik tanúsága szerint a hetvenes években csinos és szexi énekesek a hetvenes éveikben is nagyon jól néznek ki. 

Ha esetleg nem emlékezne, ilyen szőke, copfos fiatal lány volt a most 70 éves Fältskog. 

Ez pedig már a jelen, ezt a fotót 2 napja posztolta az énekesnő (ami persze nem jelenti azt, hogy maga a fotó is két napja készült).

Mutatunk még egy képet róla, amin közelebbről látszik az arca, és valószínűleg sokkal kevesebb utómunka lehetett vele (ha egyáltalán volt), mint az előzőn. 

Most pedig térjünk át a 75 éves Anni-Frid Lyngstadra, aki, mint emlékezhet, így nézett ki az ABBA fénykorában.

 Ezt a fotót pedig alig egy napja posztolta magáról.

Az együttes férfitagjainak, így 74 éves Benny Anderssonnak is van Insta-oldala, igaz, ő talán kevesebb tartalommal látja el profilját, többnyire régebben készült fotók láthatók róla, a legfrissebbnek nevezhető képét 2019 júniusában posztolta magáról, íme:

A végére maradt Björn Ulvaeus, akinek mindössze 3 képe van a közösségi oldalon, azokat is elég régen töltötte fel, lehet, nem is ő, hanem egy rajongója készítette a profilt. Bárhogy is legyen, mutatjuk azt a képet, ami költői túlzással élve mostanában készült róla: a fotót 2014-ben töltötték fel az oldalra.