Év elején kezdték el pletykálni, hogy Kim Kardashian el akar válni Kanye Westtől, aztán hamar jött a cáfolat is, hogy mindebből semmi sem igaz. A tagadás előtt megjelent egyik merész állítás szerint a rapper megcsalta feleségét valakivel, nevezetesen a Youtuber sminkmesterrel, Jeffree Starral. A vlogger idei első videójában tagadta a híresztelést, amin teljesen megdöbbent, még soha nem olvasott a neten ennél röhejesebb állítást. 

Amikor szétnéztem az interneten, egész életem legőrültebb marhaságait ekkor olvastam. Az egyik főcím szerint Kanye West feltehetően lefeküdt Jeffree Starral.

Jeffree Star teljesen nevetségesnek tartja az ötletet, amelyet egy Ava Louise nevű fiatal nő kezdett el terjeszteni a TikTokon.  [Később ugyanő arról posztolt, hogy a hamis információt maga Star kezdte terjeszteni.] A vlogger  többször is tagadta a híreszteléseket, amúgy is, ő a magas férfiakat szereti, West túl alacsony az ő ízlésének. 

Nagyon szeretem a magas embereket, Kanye és én sosem lógtunk együtt, ez az egész állítás nagyon vicces.

Bár Kardashian és West válása valóban csak pletyka, az valószínűleg igaz, hogy a pár kapcsolata az utóbbi hónapokban megromlott, terápiára járnak, hogy rendezni tudják viszonyukat, és meghatározzák, hogyan tovább.

A TMZ beszámolója alapján viszont a kapcsolatuk kicsit több, mint szívélyes, mert elképesztően drága ajándékokkal lepték meg egymást idén karácsonyra: a férfi öt kocsit (összese ötmillió dollár értékben), a nő egymillió dollár értékű James Turrell-műalkotásokat ajándékozott házastársának. Erről bővebben itt olvashat. Az E!Online pedig azt közölte, hogy Kim Kardashian újra viseli a férjétől kapott gyűrűjét, viszont a People szerint ez mindegy, mert több forrásuk azt mondja, hogy konkrétan a válásra készül.