A legutóbb a Farm VIP-ben szereplő szépségkirálynő, Sydney van den Bosch korábban a Storynak is nyilatkozott arról, hogy édesanyjának mellrákja volt, ami miatt el kellett távolítani az asszony melleit. Bosch akkor még csak jövőidőben beszélt közelgő műtétjéről, most azonban a Ripostnak mesélt méhnyakán lévő elváltozásról, és arról, hogy az orvos két daganatot is talált a szervezetében. 

Bosch nyáron olvasott el egy daganatos betegségekről szóló könyvet, ekkor jött rá, hogy ugyanolyan tünetekről olvasott, mint amilyeneket ő is tapasztalt magán. Ekkor, 9 év után úgy döntött, nem halogatja tovább a műtétet. 

Eldöntöttem, hogy bár kilenc évig halogattam az akkor még kevésbé sürgető műtétet, tovább nem fogom, mert érezhetően súlyosbodott az állapotom.

A szépségkirálynőt 2020 utolsó napján, december 31-én műtötték meg, a beavatkozást már nem lehetett tovább húzni. Bosch a műtét után tudta meg, hogy bár az orvos az ultragangon csak egy daganatot látott, valójában kettő is volt a szervezetében. 

Az egyórás műtét utáni kórházi megfigyelést követően Bosch hazaengedték, szerencsére már jobban van, sokat pihen. A szövettani eredményre még ugyan várni kell, orvosa szerint nem kell félnie az eredménytől. 

A szövettani eredményre még várunk, három-négy hét múlva lesz kész, akkor okosabbak leszünk, de az orvosom megnyugtatott, hogy nem kell aggódnom.