Szeptember elején számoltunk be róla, hogy Zac Efron egy Vanessa Valladares pincérnő/modellel ismerkedett össze egy ausztrál kávézóban, ahol pillanatokon belül ki is vettették a másikra a hálójukat. A románc azóta is tart, sőt egyre komolyabb. A színész a járványidőszakban végképp nem éli feltűnően hétköznapjait, de az E! News lesifotósa kiszúrta, hogy nemrég randizni volt Valladaresszel: egy koreai étterembe mentek ebédelni, majd a bárban elszürcsöltek néhány koktélt. 

Valladares  a színész októberi születésnapjára egy kerti bulit rendezett, derül ki az egyik vendég, Kyle Sandilands szavaiból, ahol elvileg több sztár is megjelent, bár csak annyit lehet róluk tudni, hogy volt köztük rocksztár és mozisztár is. Sandilands  szerint a pár nagyon egymásba van habarodva. 

Csodálatos pár, mindent együtt csinálnak. Nagyon édesek, rendkívül imádnivalók. 

Efron, aki eredetileg csak 3 hónapig maradt volna Ausztráliában, nemcsak turistavízumát hosszabbította meg még tavaly ősszel, a PageSix év végén számolt be róla, hogy a sztár árulja 2013-ban vásárolt Los Angeles-i otthonát, 5,9 millió dollárért (kb. 1,7 milliárd forintért). Sőt, már olyan pletykák is felröppentek, melyek szerint a sztár októberben megkérte szerelme kezét. A híresztelésekkel mit sem törődve, sem Efron, sem  Valladares nem nyilatkozott eddig a kapcsolatukról.