Két Facebook-bejegyzésében is csúnyán beszólt Baukó Éva Tóth Gabinak, szúrta ki a Promotions. Baukó úgy tudta, hogy az énekesnő kirúgatta a munkahelyéről az egyik kommentelőjét, aki csúnyát írt neki az egyik közösségi oldalán, pedig valójában nem is ez történt, Tóth később elmondta, hogy csak jelezte a gonoszkodó hozzászóló főnökének, mivel foglalkozik a beosztottja munkaidőben, a munkáltató pedig úgy döntött, kirúgja alkalmazottját. Vagyis bár Tóthnak nem állt szándékában munkanélkülivé tennie kritikusát, mégis ez lett fellépése végeredménye. Baukó nem hagyta szó nélkül. 

Mint közszereplő, tűrnöm kell a kritikát, Magyarország első számú botrányhősnőjeként, az elmúlt 10 évben, a halálos fenyegetésektől, a legcifrább szitokszavakig mindent kaptam már én és a családom is a kommentelőktől!

Baukó felrója Tóthnak, hogy pont karácsony előtt rúgatta ki a kommentelőjét, tönkre téve az illető ünnepét, bezzeg neki, Baukónak sosem jutott volna eszébe, hogy bármelyik rajta gúnyolódót felnyomja a főnökénél. Az egykori VV szereplő szerint Tóth nem tudja, hogy a NER-ben vagy a Kádár-rendszerban él-e. 

Tóth Gabinak üzenek : Aki “k@rvának” áll ne csodálkozzék, ha megbasszák! ( Gabikám, ha egy kommentelő ennyire felbasz, akkor hagyd a közszereplést és maradj  csendben, van felvétel a Tesco-ban!)

Hozzátette, Magyarországon az önbíráskodás bűncselekmény. A január 12-i bejegyzést ide kattintva tudja megnézni. 

Nem sokkal a fenti poszt után  Baukó ismét Tóthtól értekezett Facebook-oldalán, beágyazva az énekesnő egyik Insta-sztorijából egy képkivágást, amin Tóth egy apró topban és feszülős nadrágban látható. Baukó bejegyzésében azon elmélkedik, vajon milyen brandet építenek az énekesnő köré, majd ismét erősen kritizálni kezdte.

Adott egy középszerű énekesnő, aki Cserháti Zsuzsának képzeli magát. Egy slágert nem tudok felidézni tőle, ha van neki egyáltalán.

Baukó leírta, mielőtt még bárki belekötne, vélemény- és szólásszabadság van, különben pedig tavaly Tóth is eléggé kritikusan fogalmazott Schorbert Norbert egyik megnyilvánulásáról. A teljes bejegyzést ide kattintva olvashatja el.