Pár nappal karácsony előtt írtuk meg, hogy a Való Világ 4. szériájában szereplő VV Zsófi gyermeket vár. A celeb most a Fókusznak beszélt terhességéről, elárulta azt is, hogy lányát Luca Annának fogják hívni. Az első keresztnevet VV Zsófi már kétéves korában kitalálta, az Annát pedig párja édesanyja után kapja majd a gyerek. A koronavírus miatti korlátozások miatt VV Zsófinak egyedül kell járnia a vizsgálatokra, amit bosszankodás nélkül tudomásul is vett, de szeretné, ha a szülésénél már enyhülne annyira a járványhelyzet, hogy párja is bent lehessen vele. 

Ami nehéz, hogy minden vizsgálatra egyedül kell mennem, nem jöhet velem senki, sem az apukája, sem az édesanyukám.  (...) Abban még reménykedem, hogy a szülésnél bent lehet mindenki velem a kórházban. Azt a három napot nem akarom teljesen egyedül eltölteni. 

Elmondta, hogy nagyon bírja a fájdalmat, ezért ha a baba és a saját egészségét sem kockáztatja vele, szeretne természetes úton, epidurális érzéstelenítés nélkül szülni. Teste átalakulása miatt nem bánkódik, több gyereket is bevállalna. 

Az alakom az elején furcsa volt, itt is van egy plusz kiló, ez sem úgy néz ki, nő a hasam, semmi nem úgy állt, ahogy állt addig, de ez most erről szól. Nagyon vártam ezt az egy évet, nagyon vártam, hogy meglegyen. Sőt, én igazából belemennék még egybe meg még egybe is. 

Bár nem zavarják a plusz kilók, december végére szeretné magát formába hozni, feltéve, hogy a babát nem viseli meg, ha más vigyáz rá, és az edzőtermek is kinyitnak addigra. Rosszullétei inkább délutánonként jelentkeztek, de nem panaszkodik, most épp a  második trimesztere végén jár, és nagyon energikusnak érzi magát. 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
VV Zsófit nem zavarja, hogy megváltozott a teste a terhessége alatt, több gyereket is szeretne

A Való Világ 4. szériájából ismert VV Zsófi első gyermekével terhes. A járvány miatt egyedül jár a vizsgálatokra, de reméli, a szülésnél családja is ott lehet.

6 · Jan 20, 2021 09:05am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments