Megan Fox szerelme, a rapper Machine Gun Kelly egy mostanra már letörlődött Insta-sztoriban beszélt arról, milyen pocsékul érezte magát az utóbbi hónapokban, számol be róla az E! News.

Csak azt akarom mondani a rajongóimnak, hogy mentálisan egy nagyon elbaszott helyen jártam, szóval ezért nem voltam annyira aktív a közösségi oldalakon.

Hogy pontosan miért is érzi magát ennyire rosszul a rapper, bejelentkezéséből nem derült ki. Rossz kedve ellenére néhány napja egy pozitív hírről számolt be: január 15-én mutatták be Facebookon Downfalls High c. zenés filmjét/49 perces videoklipjét, ami elég jól teljesített, legalábbis Machine Gun Kelly meg volt elégedve a két nap alatti 16 milliós nézettségével. (Youtube-on mondjuk csak picivel több mint 2 millióan nézték meg.)

A rapper többször is beszélt arról bejelentkezéseiben, hogy pocsékul van, egyszer például azt mondta,

a szorongás élve felfal. 

Tavaly novemberben az Interview magazinnak az nyilatkozta, sokat komolyodott az évek alatt, már a művészet a drogja, nem pedig azok az illegális szerek, amikről azt gondolta, hogy jobb művésszé teszik. A beszélgetésben az apja is szóba került, akit egy bigottan vallásos, szigorú férfinek írt le, aki még azt is megmondta neki, hogy fogja a tollát (persze nem úgy, ahogy Machine Gun Kelly szerette volna). A celeb szembefordult az őt korlátozó apjával, megpróbált mindenben a férfi szöges ellentétévé válni. A rapper múlt hét óta terápiára jár, de még hosszú út áll előtte, a hajtépkedésről sem tudott leszokni, meditálásra sincs ideje. 

Hogyan tudnék 10 percig meditálni, mikor arra sincs időm, hogy 2 percre elmélyedjek úgy a gondolataimban, hogy valami ne terelné el a figyelmem?

Szerencsére azért nem kilátástalan a rapper helyzete, pozitív, inspiráló emberekkel vette magát körbe, akik segítenek neki. Igen, persze, hogy Megan Foxra (is) gondolt.

Mikor van egy párod, mint ahogy nekem itt van Megan, van valakid, aki melletted ül azokon az estéken, amikor izzadsz és nem tudsz rájönni, miért ragadtál meg annyira a gondolataidban. Ilyenkor a másik segít kirángatni ebből a helyzetből, új távlatokat nyit meg előtted, ami nagyon sokat segít.