Jennifer Lopez második lemeze húsz éves lett, amiről az énekesnő az album egyik legnagyobb slágerét idézve emlékezett meg. A Love Don't Cost A Thing klipjében kis felvezetés után eldobálja az ékszereit és megválik a ruháitól – hát itt is ilyesmi történt, csak nagyon hamar véget ért.

A videóhoz azt írta, mókázott egy kicsit egy, a közelmúltban zajlott forgatáson – szóval még az is lehet, hogy a hasonló frizura, meg a fehér kabát véletlenül stimmeltek.

Ha már nem emlékszik az eredeti klipre, akkor tessék: Lopez egy fényűző élet kulisszáit hagyja maga mögött, mert igazából nem számíthat a szerelmére, márpedig az ő érzelmein nincsen árcédula. Ezek után eldobálja földi javait, következik egy közepesen értelmetlen táncos betét, majd tovább vetkőzik. A legspontánabb pillanat, amikor megigazítja a bugyiját.

A klip bő százhúsz milliós megtekintése valószínűleg hamarosan fokozódni fog a nosztalgiaakció miatt. Lopez egy másik posztot is kitett a nagy évfordulóra, ebben megköszönte rajongói nem szűnő támogatását, és hozzátette, hogy ő még mindig ugyanaz a lány. (Marginálisan érdekes, de Lopez 51 éves, szóval a fenti klip felvételekor körülbelül túl volt a harmincon.)

Elnézést a címlapképért, ennek a videónak még nem túl jó a felbontása, 2011-ben töltötték fel a Youtube-ra.