Ilyet is ritkán hallani egy költőről, de az IMG modellügynökség leszerződtette Amanda Gormant. Akkor figyelt fel a világ, amikor Joe Biden amerikai elnök beiktatásán szerepelt saját versével, a The Hill We Climb-mal, és mint a Hollywood Reporter írja, ezentúl profik fognak ügyelni arra, hogy a 22 éves költő jó lehetőségekhez jusson, szponzorokon és divatlapokon keresztül.

Az biztos, hogy nem indul nehéz helyzetből: a beiktatáson az Obama-és a Clinton-házaspárral fotózkodott, jókívánságairól biztosította Oprah Winfrey és Lin-Manuel Miranda (a nagy sikerű Hamilton szerzője), több tévéműsorban is szerepel. (Ahhoz, hogy idáig eljusson, persze igenis kellett teljesítmény: 17 éves kora óta elismert költő.)

Akármihez is fog, az biztos, hogy sokakat érdekel, hiszen 14 millióan követik a Twitteren, 3,1 millióan az Instagramon. A divatipar is felfigyelt rá, amikor Pradában jelent meg a ceremónián, feltűnő ékszereit pedig Oprah Winfrey-től kapta. A Vogue úgy tudja, a vörös hajpántja már nincs is készleten.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Amanda Gormant leszerződtette egy modellügynökség

Költőről viszonylag ritkán hallani ilyet, de Joe Biden beiktatásán sokan felfigyeltek rá.

16 · Jan 26, 2021 02:15pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments