Annyi érdekesség derült ki a híres magyar emberekről ma reggelre, hogy máris belecsapunk, felvezetés nélkül.

Liptai Claudia és Pataki Ádám a Sláger FM-en kapnak műsort, Édeskettes címmel. Akik az elmúlt években követték a színésznő munkásságát, tudhatják, hogy időközben cukrász képzettséget szerzett, férjével receptkönyvet is írtak, és a rádióműsorral azonos című előadásokat is tartottak. Itt viszont bőven más témákról is lesz szó, mint a sütés: a Media1 értesülései szerint általánosabb értelemben vett beszélgetős műsorra kell számítani.

Ugyancsak a Media1 írt arról, hogy Berki Krisztián, Hajdú Péter és LL Junior egy sportfogadási oldalt reklámoztak, fogadási tippet adtak a közösségimédiás oldalaikon, de a tippek nem jöttek be, és háromból ketten oda sem írták, hogy reklámoznak éppen. A lap megkereste az ügyben a Gazdasági Versenyhivatalt is, hogy ez jogszerű-e, és ha nem, mi lesz a következmény – még nem válaszoltak.

Agárdi Szilvia énekesnő valószínűleg influenszer szeretne lenni,  mert a Borsonline arról ír, álmai munkájához több instagramos követőre lenne szüksége. Ezért segítséget kért más, nagy követőtáborral rendelkező magyar személyektől, ezek egy része segített neki, másik pedig nem. Akik igen: Tóth Gabi, Iszak Eszter, Balázs Andrea és Gelencsér Tímea. Őszintén szólva nem is értem, miért nem követik többen, az alábbihoz hasonlóan önironikus, vicces posztot én még soha nem láttam magyar híresembertől.

A Borsonline továbbá arról ír, hogy prostik lepték el Curtis Instagramjának kommentmezejét – valószínűleg többé-kevésbé sikeresen magyarított botokról lehet szó. Most szétnéztem néhány kép alatt, valószínűleg sikerült kiirtani a spamet, mert már nem találtam ilyet.

A Blikk pedig észrevette, hogy Radics Gigi a napokban egy nagyon vicces gyerekkori képpel kívánt boldog születésnapot az öccsének, nézzék!

Továbbá:

  • Vastag Csaba lassan egy éve nem ölelte meg az édesanyját, és nem is ment be szülei házába, nehogy megfertőzze őket. (Bors)
  • Törőcsik Mari rosszul viseli a bezártságot, és hogy nem fogadhat látogatókat. (Blikk)
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Liptai Claudia rádióműsort vezet februártól, férjestül

Hírösszefoglalónkban még: a legjobb önironikus vicc egy magyar celeb instagramjáról, és egy furcsa reklám.

2 · Jan 26, 2021 09:10am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

A címlapkép Radics Gigi Instagramjáról származik, innen