Párizsban divathét zajlik, az is kicsit másként, mint szokott: mint az ETOnline írja, vannak biztonságos távolságtartással, a helyszínen lévő közönség nélkül, félházzal, vagy egyedi egyeztetés alapján kiadott időpontokkal. Az idei tavaszi-nyári haute couture-elképzeléseit a Fendi egy élőben közvetített show-val mutatta meg, az előadást Demi Moore felvonultatásával kezdték.

Az 58 éves színésznőn kívül a modellek közt felismerhetik Bella Hadidot, Lila Mosst (Kate Moss lányát), akit közvetlenül az édesanyja követett (a felvételen egy pillanatra látszik is rajta az ellágyulás, amikor már egy üvegkalitkában áll), illetve Christy Turlingtont, Naomi Campbellt, Cara Delevingne-t is. A lenyűgözően megkomponált bemutatót, amelynek darabjait Kim Jones jegyzi, nemcsak a ruhák látványa miatt érdemes megnézni.

Apró érdekesség, hogy Demi Moore-t olyan érdekesen sminkelték, és talán a szájával is csinált valami szokatlant, hogy elsőre nem is feltétlenül ismertük volna meg (lásd a fenti borítóképet). Ő viszont nagyon örült, mint az Instagramon írta, tinédzserkori álma vált valóra. 

Korábban is szerepelt már bemutatón, ha nem emlékeznek, mikor, kattintsanak az alábbi minigalériára!