Az ET értesülései szerint Tim Robbins és felesége, Gratiela Brancusi elválnak. Nemcsak önöket lepte meg a hír, ugyanis arról eddig nem volt szó, hogy a színész házas volna, valamikor az elmúlt években házasodhattak össze – a lap egy 2018-as képet talált róluk (a borítókép az), ez tűnik a legrégebbi közös szereplésüknek. 

 A 62 éves színész január 25-én adta be a válókeresetet. Közös gyerekük nincsen, bár amennyire a frigyet el tudták titkolni, bármi egyebet el is elrejthettek a nyilvánosság érdeklődése elől.

Brancusiról a Distractify annyit tudott kideríteni, hogy Romániában született és tanult, pr-és rendezvényszervezői munkákat végzett. Most a The Actors Gang nevű nonprofit színházi szervezet marketing-és kommunikációs igazgatója – Robbins ugyanennek a művészeti igazgatója.

Robbinsnak két fia van (Henry, 31 és Miles, 28 éves) Susan Sarandon színésznőtől, akivel több mint húsz évig éltek együtt, végül 2009-ben szakítottak. A most 74 éves Sarandon ezután Jonathan Bricklin rendezővel élt együtt, de 2015-ben ők is úgy döntöttek, külön folytatták.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Senki se tudta, hogy Tim Robbins házas, és most válik

Gratiela Brancusival a közös munka hozhatta össze őket, de rejtély, mikor kötötték össze az életüket.

4 · Jan 29, 2021 09:00am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments