Egy shhlana nevű TikTok-felhasználó a közösségi oldalon arra kérte Lindsay Lohant, hogy segítsen neki, és tudassa a szüleivel, hogy leszbikus. Shhlana még pénzt is küldött a celebnek, hogy teljesítse a kívánságát, amire Lohan reagált is, még ha nem is feltétlenül úgy, ahogy azt a lány gondolta volna. Egy másik személy megosztotta Twitter-oldalán, milyen videóüzenetet küldött shhlanának Lohan. 

Tudom, hogy egy nagy lépést készülsz megtenni a szüleid irányába. Tudod, hogy ki vagy, és azt akarod, hogy ezt tiszteletben tartsák

- kezdte Lohan, majd ahelyett, hogy továbbította volna a lány üzenetét a szülőknek, azt mondta:

Azt hiszem, ezt saját magadnak kéne megtenni. 

Lohan szerint ha a lány saját maga coming outol a szüleinek, a bejelentés után erősnek érzi majd magát. A színésznő/énekesnő/botrányhősnő szerint fontos, hogy a lány elfogadja magát olyannak, amilyen, és biztos benne, a szülei is így fognak tenni. 

Sok-sok szeretetet küldök neked, a világ összes szeretetét, erejét és támogatását. Isten áldjon! Maradj hű önmagadhoz, csodálatos vagy. 

És ha már az LGBTQ-személyeket támogató sztárokról van szó, Justin Timberlake-től egy videós interjúban az egyik rajongója kérdezte meg, miért tartja fontosnak, hogy kiálljon ezek mellett az emberek mellett. 

Köszönöm, hogy ezt mondtad (mármint hogy az énekes támogatja az LGBTQ-személyeket). Nagyon örülök, hogy a szövetségesük lehetek, igazán megtisztelő, ha valaki így gondol rám.