Jared Leto a The Late Late Show with James Corden vendégeként beszélt arról, hogy amikor az egyik Los Angeles-i házából a másikba költözött, elveszítette az egyetlen Oscar-díját, amit 2014-ben kapott. A szobrocskát a Mielőtt meghaltam című filmben nyújtott alakításával érdemelte ki, 7 évvel ezelőtt őt választották a legjobb férfi mellékszereplőnek a díjátadón. 

Nem tudtam róla, szerintem nem is akarták elmondani nekem. Amikor Los Angelesben az egyik házból a másikba költöztem, rejtélyes módon eltűnt a szobor. 

A színész elmondása szerint a szobrocskát már mindenütt keresték, csak remélni tudja, hogy biztonságos helyen van, ép állapotban. 

Remélem, jó kezekben van, bárhol is legyen. Már egy jóideje nem láttam. 

Amikor a műsorvezető Corden azt pedzegette, hogy esetleg valaki szándékosan lophatta el tőle, Leto belátta, hogy ez nem is egy ostoba elképzelés, elvégre nehezen hihető, hogy valaki véletlenül kidobott a kukába egy Oscar-díjat. 

Remélem, valaki azért vigyáz rá. Emlékszem az utolsó estére, amikor nálam volt, jó sok embernek körbeadtam. Megtapogatták, megkarcolták, azzal viccelődtek, hogy képeket csináltak magukról és a szoborról.