Múlt héten jelentette be Szabó Zsófi, hogy négy év házasság után elválik a férjétől, Kis Zsolttól. A műsorvezetőnő korábban többször is nyilatkozott családjáról, kisfiáról, még a lakásukat is megmutatta a nagyvilágnak, ezúttal néhány ilyen alkalmat gyűjtöttünk össze. Bár elvileg már hónapok óta különélnek férjével, Szabó tavaly októberben még boldogan osztotta meg Facebook-oldalán, hogy 4 éve házasodtak össze. 

4 éve összekötöttük az életünket ❤️ Csodálatos nap volt, soha nem felejtem el 😭❤️

Közzétette: Szabó Zsófi oldala – 2020. október 1., csütörtök

De ez a két fotó szinte semmi ahhoz képest, hogy még egy videó is található az interneten a ceremóniáról. 

Zsófi & Zsolti wedding highlights from Kronoroll / Weddingroll on Vimeo.

Az RTL Klubon 2020 tavaszán futó Maradj haza magadnak!  c. műsorban, amiben hazai celebek otthonukból mutatták meg, hogyan vészelik át a karanténidőszak első hullámát, Szabó Zsófia Dér Heninek panaszkodott arról, rendszerető férje mennyire nem bírja elviselni az ő rendetlenségét, ami miatt gyakran veszekednek.

A semmiből előjön neki, hogy konferenciabeszélgetés lesz, mit fog szólni a Heni meg a Laci, meg az Alex, hogy ezt így látják, hogy rendetlen vagy, legalább a beszélgetésekre pakolj össze. És mondta, és mondta, és mondta. És figyelj?  Kibukott belőlem, hogy ha nem tetszik, költözzön el.

Amikor a Szabó szavait hallgató Dér Heni megkérdezte Szabó férjétől, hogyan oldják meg ezeket a helyzeteket, segít-e a férfi a feleségének rendet rakni, Kis így válaszolt: 

Nem segítek. Én pakolok el. Bejönni nem tudok a házba, mert cipőtől kezdve játékokig (minden össze-vissza van) lábujjhegyen kell átmásznom mindenen. 

A felfordulást nem feltétlenül Szabó, hanem kisfiuk okozza, aki után ötpercenként rendet lehetne rakni.

De nekem nem a pakolásból áll az életem. Nekem abból áll az életem, hogy játszom vele, szaladgálok vele, hintázok vele, nem érdekel a rendrakás. Nem vagyok egy merev, görcsös alak, hogy egész nap fegyelmezzem a gyereket, hogy pakoljon el.

Ha esetleg még ennél is jobban érdekli, mi derült ki Szabó Zsófiáról a műsorban, ajánljuk ezt a best of videót. 

A Családbarát Magyarország Családvarázs c. Youtube-videósorozatában többnyire kisfiáról és az anyaságról beszélt. Elújságolta, milyen jól érezte magát az óvodában Mendel, a férjének pedig azt szokta mondani, annyira különleges kapcsolat fűzi a fiához, hogy még álmában is rá gondol.  A lenti videóból az is kiderül, hogy 2020 szeptembere környékén (vagyis amikor a videót feltöltötték a netre) Szabó még testvért is szeretett volna fiának.

Nagyon hálás vagyok a Jóistennek, hogy Mendel megadatott, és csak még hálásabb leszek, hogyha lesz testvére is. De ha nem, akkor már azért is hálás vagyok, hogy ő van, de szeretnék neki testvért, de mindig azért kell hálásnak lenni, ami van, élvezem az anyaságot. szerintem a legnagyobb ajándék egy testvér, amit egy szülő a gyermekének adhat.