Szabó Zsófi után Mádai Vivien is bejelentette, hogy válik a férjétől. A műsorvezetőnő a Tényeknek nyilatkozott kapcsolatáról, szúrta ki a 24.hu, a cikkükben forrásként linkelt honlap azonban már nem elérhető. A műsorvezetőnő nagyon szűkszavúan beszélt a történtekről, különválásuk oka sem derült ki. 

Nem volt könnyű meghozni ezt a döntést, de mostantól külön utakon folytatjuk tovább. Tesszük mindezt a legnagyobb barátságban és békességben, közös gyermekünk érdekében, aki mindkettőnk számára a legfontosabb. A magánéletemmel kapcsolatban többet nem szeretnék megosztani, kérjük a sajtó képviselőit, hogy döntésünket tartsák tiszteletben.

Mádai 2013-ban ismerte meg férjét, Szabó Zoltán fogorvost, akibe egyből beleszeretett. Négy hónappal később a műsorvezetőnő teherbe esett, fiuk, Zénó 2014 szeptemberében született. Szabóval 2014-ben házasodtak össze.  Mádainak a mostani a második házassága, először 2011 nyarán, egy trópusi szigeten mondta ki a boldogító igent a szintén a médiában dolgozó szerelmének, Bencének. A műsorvezető első házassága 8 hónapig tartott.