Justin Timberlake a Hollywood Reporter Songwriter Roundtable c. videóbeszélgetésében több zenésztársával beszélgetett közéleti témákról, szóba került például Biden megválasztása és a koronavírus gazdasági hatásai is. Ami viszont önt talán jobban érdekelheti, hogy Timberlake régi öltözködési stílusáról is beszélt, bevallva, hogy mai szemmel nézve talál némi kivetnivalót korábbi ruhaválasztásaiban. 

Bevallom, van egy időszak a '90-es évekből, amit inkább átugranék. Néhány nyilvánosan viselt outfitemet elfelejteném, de az internet ugye ezt nem engedi. 

Egyik beszélgetőtársa, John Legend helyeselt, mondván az énekes egyszer farmert farmerrel viselt, ami valószínűleg örökre beégett azoknak az emlékezetébe, akik láttál az összeállítást. 

Köszi, John. De tényleg, az internet nem engedi, hogy elfelejtsem.  

A beszélgetésben arról a szettről beszéltek, amit Justin Timberlake a 2001-es American Music Awardson viselt, amikor aktuális barátnőjéhez, Britney Spearshez öltözött, aki alig látszott ki a farmer alól. Már mutatjuk is:

Fiatalkori stílushibái után Timberlake arról beszélt, hogy akkor vált felnőtté, amikor rájött, hogy minden döntés, melyet meghozott, nemcsak lehetőségekkel, hanem lemondásokkal is járt. A fenti farmerszerelésről pedig még annyit, hogy bármennyire is kritizálták sokan az összeállítást, néhány évvel később, a 2014-es VMA-n Katy Perry és párja is Timberlake-ékhez hasonlóan egymáséra rímelő farmerszettben vörösszőnyegeztek.