Ezúttal is összegyűjtöttünk az Instagram legizgalmasabb, legszexibb posztjait, amit mindjárt a tükör előtt meztelenül szelfiző, terhes Emily Ratajkowskival kezdünk. A modell a fotójához azt írta, hol egy emberszabású Micimackónak, hol pedig egy termékenységi istennőnek érzi magát gömbölyödő pocakja miatt. Bárhogy is legyen, olvasható a bejegyzésnél, szülés után hiányozni fog neki a nagy hasa. 

Sebestyén Áginak sem volt kedve felöltözni fotózás előtt, a fitneszmodell több fehérneműs képet is posztolt magáról. 

A képek a Life TV-n futó Van életünk c. műsor kedvéért készültek, vagy legalábbis ott is láthatóak lesznek majd, derül ki a képaláírásból. 

Miley Cyrus meg egyszerre gyalogolt a futópadon, énekelt és mobilozott. 

Tolvai Reni az idei év eddigi legmeghökkentőbb sminkjét mutatta be magán: lángalakú napszemüvegéhez pingálta ki szemhéját. 

A fotók alapján nehezen tudjuk eldönteni, hogy vajon (mű)bőrből vagy latexból készült-e Opitz Barbara ruhája, ön mindenesetre segíthet neki annak eldöntésében, mennyire néz ki jól az új ruhakölteményében. 

Eddig csak sejtettük, de most már biztosan tudjuk, hogy Kim Kardashian is olvassa a Velvetet, egyébként miért is pózolt volna megint abban a ruhában, amiről a tegnapi cikkünkben hosszasan értekeztünk

Hunyadi Donatella Opitznál, és persze a fenti celebekhez képest sokkal visszafogottabban pózolt a Nyugati Pályaudvaron. A képek valószínűleg még tavaly készülhettek, mivel jelenleg a pályaudvar felújítás miatt teljesen fel van állványozva. 

Végezetül következzék Mardoll, Yvonne Dederick lánya, aki legújabb videoklipje forgatásán készült fotókat mutatott meg követőinek.