Keleti Andrea a Reggeli vendége volt, ahol elmondta, hogy bár otthon is sokat táncol, ami a testének és a lelkének is jólesik, nagyon megviseli a koronavírus. A korlátozások miatt nem tarthat táncórákat, tánciskoláit be kellett zárni, ezért szép lassan el kellett küldenie az alkalmazottjait. Legutoljára a recepcióst bocsátotta el, erről elérzékenyülve beszélt. 

Mióta ez a vírus miatti válság elkezdődött, nekem ez a legnehezebb hetem. Hétfőn elbocsátottam az utolsó alkalmazottunkat, egy recepciósnénit, 14 éve dolgozik nálunk. Így bőgtünk két napig.

Keleti nemcsak a vállalkozásért szomorú, hanem alkalmazottai sorsa miatt is elszorult a szíve. Bár úgy váltak el, hogy remélik, még tudják folytatni a közös munkát, Keleti szerint a legtöbb sportegyesület, táncklub „kivérzett”.

Engem nagyon bosszant, amikor azt mondja egy sajtótájékoztatón valaki, hogy legyünk még türelemmel. Mert ez nem a türelemről szól. Az, hogy egy 60 éves recepciós néni elvállalja, hogy gyakorlatilag április óta csak 4 órában van, és majd kevesebbet eszik, csak hogy mehessen tovább. Az, hogy mi is elvállaljuk, ha ennyire is, csak finanszírozzuk, csak hogy legyen tovább. És akkor nem tudod, hogy lesz-e. 

Keleti tánciskolái zárva vannak, támogatást nem kaptak, nem tudják, mikor nyithatnak ki újra, talán húsvét után, talán, ha 5 millió embert már beoltottak. A tánctanár elmondta, szerencsére több lábon áll, ezért hiába zártak be a tánciskolái, tud enni adni a gyerekeinek.