Összeállítást készített a Page Six a Super Bowl-ban érdekelt amerikaifoci-csapattagok barátnői vagy feleségei közül kiválogatva a legvonzóbb személyeket. Íme, a videó (bocsánat, nem tudtuk lekapcsolni az autoplayt), alatta azért egyenként is megmutatjuk őket.

A február 7-ei sporteseményen a Tampa Bay Buccaneers fog összecsapni a Kansas City Chiefs-szel. Camille Kostek az előbbi játékosának, Rob Gronkowskinak a barátnője 2015 óta, és mivel történetesen modell, általában nem okoz neki nehézséget a pózolás. Íme, két példa.

Kayla Nicole ugyancsak modell, akinek a szerelme, Travis Kelce a másik csapatban játszik. Na de most nem ő az érdekes, hanem a modell, akinek saját fitneszmárkája van, és például Rihanna SavageXFenty márkájának bugyinagykövete.

Vissza a kansasi csapatra: ebben játszik Patrick Mahomes, Brittany Matthews személyi edző szerelme, illetőleg hamarosan érkező gyerekének apja. Matthews nem kicsit érdekelt a sport világában: még saját női focicsapata van (és a foci ebben az esetben úgy értendő, ahogy nálunk értendő).

 Az összeállítás legismertebb, egyben utolsó párja természetesen Gisele Bündchen és Tom Brady, aki most a Tampa Bay Buccaneers játékosa. Bündchen igazi sztármodell, lépéseit csak az Instagramon 16,6 millióan követik.