Kim Kardashian büszkén mutatta meg Insta-oldalán, milyen festményt készített hétéves lánya, North West. (Mivel az Insta-sztori már nem látható, a kislány rajongói Insta-oldaláról ágyazzuk be a képet, merthogy Northnak ilyenje is van.) A celeb azonban nem pont olyan reakciókat kapott a bejegyzésére, mint amilyenre számított. Valaki például azt kérte tőle, videózza le, amikor legközelebb fest a lánya, hogy el tudják hinni, igazat állít Kardashian. Más pedig azt kommentelte, hogy bosszantó, hogy Kardashian el akarja hitetni velük, hogy a lánya csinálta az alább látható képet, szemlézte a Just Jared.  Kardashian nem hagyta szó nélkül a vádaskodást. 

Ne játszadozz velem, ha a gyerekemről van szó!

- kezdte Insta-sztoriját Kardashian, amiben beszólt a lányát kritizálóknak, majd azzal folytatta, hogy lánya és annak legjobb barátja rajztanfolyamra jártak, ahol olajfestményeket készítettek, a tehetségüket és a fantáziájukat bátorították, fejlesztették. 

Büszke anyukaként mindenkivel meg akartam osztani az alkotását. (...) Hogy mered azt állítani, miután láttad, hogy a gyerekek milyen csodálatos dolgokat csinálnak, azzal vádolni őket, hogy nem csodálatosak? 

Kardashian arra kéri követőit, hogy ne legyenek ennyire negatívak, engedjék, hogy a gyerekek nagyszerűek legyenek. A végén még egyszer, csupa nagy betűvel szedve megismétli: a fent is látható festményt a lánya készítette.