GettyImages-1204474290

Jason Biggs élete nagy megbánása, hogy nem lett az Így jártam anyátokkal főszereplője

2021.02.12. 08:13

Jason Biggsnek annak idején felkínálták az Így jártam anyátokkal című sorozat főszerepét, de nem kérte – írta meg több lap, köztük a NY Post. A 42 éves színész a mai napig élete egyik legrosszabb döntésének tartja, hogy nem vállalta el Ted Mosby szerepét a kilenc éven át (2005-2014.) futó sorozatban. (Josh Radnor játszotta el végül.)

Igen, felajánlották a szerepet [...] és valószínűleg ezt bántam meg a legjobban, hogy nem kértem. Azt hiszem, akkoriban olyan szakaszban voltam – de furcsa most erről beszélni –, de akkoriban úgy álltam hozzá, hogy „oké, akarok tévézni?”. Nem tudom, hogy készen álltam-e akkor, hogy erre induljak el.

A kétezres évek elején Biggs sokat forgatott, és élvezte, hogy egy munkája csak pár hónapig tart, aztán sok pihenés jön, ezért nem tartotta jónak a lehetőséget. Csakhogy két dolog történt nem sokkal ezután: a sorozat nagyon sikeres lett, ő pedig rájött, hogy szívesen dolgozna tévés produkcióban. Erre végül négy évet kellett várnia.

Ettől függetlenül, mint a SiriusXM The Covino & Rich Show című műsorában elmondta, nagyon hálás azért, mert filmekben játszhatott, és szerencsésnek érzi magát, amiért egyáltalán még a pályán van. De ha valamin változtathatna utólag, az biztosan ez lenne. Kérdésre azt is elmondta, nem is biztos abban, hogy Alyson Hannigan, akivel az Amerikai pite-filmekben szerepelt, tud erről a dologról – márpedig jó barátok, Hannigan pedig az egyik főszerepet játszotta a sorozatban is.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Jason Biggs élete nagy megbánása, hogy nem lett az Így jártam anyátokkal főszereplője

Felkínálták neki Ted Mosbyt, az egyik legjobb barátjával dolgozhatott volna egy sorozatban - amiről akkor még nem tudhatták, mennyire sikeres lesz.

49 · Feb 12, 2021 08:13am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments