A szombati párbajon esett ki a Való Világ 10. évadából Virág, aki a Reggeliben beszélt arról, hogy 11 éves kora óta foglalkozik az énekléssel, amit a jövőben még komolyabban venne, úgyhogy alig várja, hogy induljon az X-Faktorban. 

14 éves koromban abbahagytam, de mindig is nagy álmom volt, hogy az énekléssel tudjak foglalkozni, úgyhogy tényleg tök jó lehetőség számomra az X-faktor. 

Virág a villában is énekelt, ami annyira tetszett az RTL-nek, hogy úgy döntöttek, a játékos a castingot átugorva mutathatja meg tehetségét az X-Faktor mentorai előtt. Már azon is gondolkodott, mit énekeljen a zsűrinek, bár konkrét választása még nincs, szerinte valamilyen Disney-dallal áll majd színpadra. 

Nyilván úgy állok neki, hogy meg akarom nyerni. Tényleg nagyon-nagyon szeretném ezt az éneklést folytatni és nagyközönség előtt énekelni, hétről-hétre felkészülni. Egy új cél az életemben az X-Faktor.

A műsorban persze a való világos kiesése is szóba került. Virág elmondta, hogy rossz volt otthagynia Danit, akinek ma (február 16-án) van a szülinapja, amit sajnos nem tudnak együtt tölteni, mint ahogy tervezték volna. A Reggeliből az is kiderült, hogy Dani anyukája felkereste Virágot, akivel együtt mennem majd a következő VV-s párbajra, mivel Danit választották ki a villalakók, ő fog harcolni a bennmaradásért a hétvégén.

Virágtól azt is megkérdezték, kiesése után melyik róla szóló hír döbbentette meg legjobban. A játékos azt mondta, felkészült arra, mi vár rá a villán kívül, és inkább arról beszélt, mennyire jólesik neki, hogy milyen sokan szerették őt. 

Ha esetleg lemaradt Virág VV-s énekléséről, mutatunk két videót, amik ugyan bár sokkal régebben készültek, mindkettőn meghallgathatja, hogyan dalol Virág. Íme az első, amit a 24.hu is kiszúrt előttünk. 

 És itt is van a második, Youtube-ra is feltöltött videó: