Karsai Zita, akiről tavaly novemberben derült ki, hogy első gyermekét várja, a Reggeliben mesélt terhességéről. A táncos elmondta, hogy bár az első hónapokban gyakrabban volt rosszul, most már csak este tör rá néha a hányinger, de ezt leszámítva egészen jól van. Kislányát, akit Lilinek fognak hívn,i tavaszra várják, Karsai május 4-re van kiírva. Németországban fog szülni, ahol már nyolc éve él. 

A szerelmem magyar, úgyhogy megoldjuk ezt. A baba születése után visszajövök, mert elmegyek kint gyesre, végülis teljesen mindegy, hogy vagyok.

A továbbiak pedig azon is múlnak Karsai mikor tud visszaállni dolgozni: az elmúlt években táncot tanított Németorszában. 

Heti 17 órában, 6 helyen tanítok Kölnben, iszonyat mennyiségű óraszámban, most már nem, nem tudok, a Covid miatt minden bezárt. 

Karsai így sem tétlenkedik, online tart tréningeket, amiket a kismamák számára is kivitelezhető foglalkozásokra alakított át, jóval kevesebb ugrálással, inkább oldalirányú mozgásokkal. Karsai azt is elmondta, hogy március elején utazik vissza Németországba, akkor választja ki, melyik kórházban szül majd. Az, hogy apás lesz-e a szülése, attól is függ, hogy melyik kórházat választja, ugyanis a járvány miatt nem mindegyik helyen engedik meg, hogy hozzátartozók is jelen legyenek a szülőszobában.