Debreczeni Zita tavaly augusztus végén jelentette be a hírt, hogy megszületett első gyermeke, Gianfranco Máté, férjétől Gianni Annonitól. A 2017-ben egybekelt pár már régóta szeretett volna gyereket, erről is szól Debreczeni legutóbbi Insta-bejegyzése, amiben megmutatta a szülés utáni hátát, ami szerinte hasonlít a kisfiáéhoz, amiről szintén feltöltött egy képet közösségi oldalára.

Na, de mit is vártam 6 év hormonkezelések, terhesség, plusz kilók és szoptatás után! Ez van, majd lesz jobb is... Hogy nehezen viselem-e? Nagyon! Nem csak szó szerint, hanem lelkileg is!

Debreczeni szerint ha valaki évekkel ezelőtt azt mondja neki, hogy csak akkor lehet anyuka, ha bevállalja, hogy ettől esetleg meghízhat, ő azt felelte volna, hogy rendben, hol kell aláírnia. 

Nekem ez volt az "ára" és ma is újra végigcsinálnám, mert egy tündéri kisfiú anyukája lehetek aki bearanyozza a napjaimat és feledtet minden rosszat ami történt.

Debreczeni nem ok nélkül posztolt testéről, valószínűleg a Bors korábban megjelent cikkére reflektált a bejegyzésről, mely cikkben azt írták róla, hogy "megasszonyosodott". A Bors cikkét Lilu is elolvasta, tovább is osztotta Insta-oldalán sztoriban, hogy így fejezze ki nemtetszését a cikk tartalmával. 

Ti teljesen hülyék vagytok? Debreczeni Zita most szült, túl van egy csomó hormonkezelésen és zárójelben (nem zárójelben) gyönyörű!

Mivel Debreczeni képeinek felhasználása engedélyköteles, csak úgy tudjuk megmutatni önnek, ha ide kattint