DSC9890

Debreczeni Zita összehasonlította testét a kisfiáéval

2021.02.17. 09:15

Debreczeni Zita tavaly augusztus végén jelentette be a hírt, hogy megszületett első gyermeke, Gianfranco Máté, férjétől Gianni Annonitól. A 2017-ben egybekelt pár már régóta szeretett volna gyereket, erről is szól Debreczeni legutóbbi Insta-bejegyzése, amiben megmutatta a szülés utáni hátát, ami szerinte hasonlít a kisfiáéhoz, amiről szintén feltöltött egy képet közösségi oldalára.

Na, de mit is vártam 6 év hormonkezelések, terhesség, plusz kilók és szoptatás után! Ez van, majd lesz jobb is... Hogy nehezen viselem-e? Nagyon! Nem csak szó szerint, hanem lelkileg is!

Debreczeni szerint ha valaki évekkel ezelőtt azt mondja neki, hogy csak akkor lehet anyuka, ha bevállalja, hogy ettől esetleg meghízhat, ő azt felelte volna, hogy rendben, hol kell aláírnia. 

Nekem ez volt az "ára" és ma is újra végigcsinálnám, mert egy tündéri kisfiú anyukája lehetek aki bearanyozza a napjaimat és feledtet minden rosszat ami történt.

Debreczeni nem ok nélkül posztolt testéről, valószínűleg a Bors korábban megjelent cikkére reflektált a bejegyzésről, mely cikkben azt írták róla, hogy "megasszonyosodott". A Bors cikkét Lilu is elolvasta, tovább is osztotta Insta-oldalán sztoriban, hogy így fejezze ki nemtetszését a cikk tartalmával. 

Ti teljesen hülyék vagytok? Debreczeni Zita most szült, túl van egy csomó hormonkezelésen és zárójelben (nem zárójelben) gyönyörű!

forrás: Lilu Insta-oldala
forrás: Lilu Insta-oldala

Mivel Debreczeni képeinek felhasználása engedélyköteles, csak úgy tudjuk megmutatni önnek, ha ide kattint