Eva Mendes egy fürdőköpenyes szelfit posztolt magáról Insta-oldalára, hogy közölje követőivel, teljesen anyaüzemmódba kapcsolt, férje melegítője helyett már a saját köntösét hordja. A színésznő, akinek Ryan Goslingtól két gyermeke született, akik miatt 2014-től visszavonult a filmezéstől, azt írta, minden idejét a gyerekei töltik ki, ami bár fárasztó elfoglaltság, picit sem bánkódik emiatt. 

Ezekben a napokban minden figyelmem a gyerekeimnek szentelem. Akad benne kihívás, az biztos, de most jobban szükségük van rám, mint ezelőtt bármikor. Ha te is hasonló helyzetben vagy, itt egy lista szülőknek szóló oldalakról, amik nekem is segítettek, ezért gondoltam, most megosztom. 

(Mi viszont inkább nem osztanánk meg a listát, mivel elég hosszú, de ha a lenti beágyazásra kattint, megnézheti.)

Mendes február eleji Insta-posztja is megér néhány szót. A bejegyzésben egy róla szóló szalagcímet osztott meg, amire az egyik barátnője hívta fel a figyelmét. A cikkből annyi olvasható el Mendes oldaláról, hogy a színésznő visszaszólt az őt kritizálóknak, akik szerint azért volt távol a közösségi oldalaitól, mert plasztikai sebésznél járt, márpedig ő sosem plasztikáztatna. Mendes pontosította a cikkben állítottakat:

Sosem tagadtam, hogy lett volna plasztikai műtétem. Mindössze annyit tettem, hogy válaszoltam az egyik üzenetre a közösségi oldalamon. 

Mendes közölte, hogy semmi baja nincs a plasztikával, de ott és akkor nem erről volt szó. Azt is írja, hogy a cikkben használt visszaszólt/visszacsapott (eredetiben clap back) kifejezést sem szereti használni, ő senkinek sem szokott visszaszólni, inkább kommunikál, megpróbál kapcsolódni mások gondolataihoz.