Pumped Gabo és Aurelio az RTL Klubnak beszélt arról, hogy már több éve nagyon jó barátként gondolnak egymásra. A megismerkedésük érdekesen alakult.

Amikor legelőször találkoztunk egy belvárosi szórakozóhely előtt 2016-ban, ledobtuk a textilt ott, a szórakozóhely előtt

Pumped Gabo hozzátette, illuminált állapotban voltak, hamar megtalálták a közös hangot egymással. Aurelio pedig akkor szembesült azzal, mennyire ki van pattintva a másik, amitől egy picit zavarba is jött. 

Nekivetkőztem ott nagy VV bajnokként, aztán egyből vissza akartam húzni a pólót. 

Aurelio az alábbi videóban arról is beszélt, hogy először a tévében látta Pumped Gabót, ahogy a strandon táncolt. Nem értette, mire ez a nagy felhajtás a celeb körül, meg is kérdezte magától, hogy

mi itt a produkció? És utána szinte rajongója lettem így "ismeretlenbe", mert nagyon szimpatikus volt, hogy berobbant ezzel, hogy így táncolt. Egyszerűen megkedveltem, aztán találkoztunk rá egy fél évre a belvárosban. 

Pumped is mondott néhány kedvességet barátjáról: Aurelio volt a kedvence a Való Világ 6. évadából (2014-ben ment az RTL-en), hozzáteszi, akkor a haverja még jobban ki volt gyúrva. Pumped Aurelio peres ügyéről azt mondta, hogy felháborítónak tartja, hogy egy „ilyen piti dolog” ekkora ügybe keveredik. 

Egy csupaszív, nagyon jóindulatú srác. Más emberek meg olyan dolgokat követnek el az országban, és felfüggesztéssel, figyelmeztetéssel megoldják.