GettyImages-1205298439

Scarlett Johansson férjét nem izgatta az esküvőjük, de a házasságuk azért jó

2021.02.19. 13:27

Colin Jost humorista arról beszélt az ET-nek, hogy nem különösebben vett részt a tavaly októberi esküvője szervezésében, mert nincs nagy véleménnyel a saját képességeiről a témában.

Nem teszek úgy, mintha értenék hozzá, vagy jó lenne az ízlésem. Nagyon szívesen támaszkodom olyanra, akinek sokkal jobb az ízlése és alaposabbak az ismeretei.

Elmondása szerint ez tulajdonképpen élettapasztalatának is tekinthető, és még egy-egy ingről is ki szokta kérni mások véleményét – maga az esküvő pedig különösebben azért nem izgatta.

Nem úgy nőttem fel, hogy az álomesküvőmről ábrándoztam, hogy ezt vagy azt szeretném. Álmaim partneréről már annál inkább fantáziáltam.

Utólag úgy értékeli, annak a kérdésnek a végiggondolásába, hogy nőül vegye-e Scarlett Johanssont, sokkal több energiát fektetett, mint annak részleteibe, hogy mindez hogyan történjen. Ez utólag aligha tekinthető hibának, mert a házasságuk első évét jóként értékelte.

A 38 éves humorista és a 36 éves színésznő tavaly egy jótékonysági szervezet Instagram-oldalán jelentették be, hogy összekötötték az életüket. Történt mindez szűk családi körben, „a covid-19-es biztonsági intézkedéseknek megfelelő módon”.

A pár azóta is a Hamptonsban lakik, meglehetősen visszahúzódó, nyugodt életvitelt folytatnak – nem csoda, hogy az esküvői képeiket sem tették közzé. Szóval legfeljebb csak elképzelni tudjuk, milyenek lehettek.

Jost egyébként azért adott most mégis interjút a magánéletükkel kapcsolatban, mert a hónap végén jelenik meg az új filmje, amely a Tom és Jerry élőszereplős változata, és szerinte mindenkit „visszarepít majd az időben”. Rajta kívül Chloë Grace Moretz, Michael Peña és Rob Delaney szerepel majd az alkotásban, ami „csupa móka és bolondozás, és nagyon vicces erőszak van benne, ami tetszik, a szereplők között”.